SERES-3-Luxury
SERES - 100% ELECTRIC

 Seres, cunoscut anterior sub numele de SF Motors, este un producător de vehicule electrice și componente cu sediul în Santa Clara, California. Compania, care este o subsidiară a Chongqing Sokon Industry Group, a dezvoltat și produce o linie de vehicule electrice, precum SERES 3, un SUV compact electric disponibil și în România.

Vezi modele...
xev-yoyo
XEV YOYO - ELECTRIC

 YOYO este 100% electric avand o autonomie de până la 150 km și poate atinge o viteză de 85 km/h. Designul italian inconfundabil, combinat cu tehnologia inovatoare oferă libertate maximă de mișcare în zonele din interiorul orașului. Vehiculul este omologat și testat conform standardelor europene de siguranță. 

Vezi modele...
SWM-GF01F
SWM - BENZINĂ

 Brilliance-SWM Motors este o altă marcă chineză care și-a făcut apariția pe piața românească. Compania produce o gamă diversă de vehicule, inclusiv mașini electrice, precum modelul Brilliance V7, un SUV electric disponibil și în România.

Vezi modele...
jac
JAC - BENZINĂ

 JAC Motors este un producător auto chinez de dimensiuni mai mici, cu o producție anuală de aproximativ 0,5 milioane de mașini. JAC produce atât vehicule comerciale, cât și mașini electrice, precum modelul JAC iEV7S, disponibil și în România.

Vezi modele...
DFSK-Fengon
DFSK - BENZINĂ/ELECTRIC

 Dongfeng Motor Corporation (DFM) este unul dintre cei mai mari producători de automobile din China, având o experiență de peste 53 de ani în domeniu. DFSK este un brand al companiei, care produce o gamă variată de vehicule, inclusiv mașini electrice, precum DFSK Series 5 și DFSK EC-35.

Vezi modele...
Forthing-4-Yacht
FORTHING - BENZINĂ

 Forthing este o marcă de automobile deținută de producătorul auto chinez Dongfeng Liuzhou Motor, o divizie a Dongfeng Motor Group. Marca a fost lansată în 2001 folosind numele Fengxing și ulterior a fost redenumită Forthing ca nume englezesc. Forthing este primul brand chinez care produce monovolume pentru uz de familie.

Vezi modele...
baic beijing X55
BAIC - BENZINĂ

Beijing Automotive Industry Holding Co. (BAIC) este unul dintre cei mai mari și mai vechi producători de automobile din China, cu o experiență de peste 63 de ani. Compania produce vehicule sub mai multe mărci proprii, precum BAIC EU5, un model electric disponibil și pe piața românească.

Vezi modele...
Programul Rabla PLUS 2023

 Profită acum de beneficiile programului nerambursabil Rabla PLUS și cumpără prima ta mașină electrică sau plug-in hybrid!

 În cadrul Programului Rabla PLUS, solicitantul beneficiază de ecotichet la achiziţionarea unui autovehicul nou în schimbul predării spre casare a cel puţin unui autovehicul uzat. Se pot preda spre casare maximum două autovehicule uzate.

 Acum, poți cumpăra prima mașină electrică 100% cu până la 57.000 lei mai ieftin!

vezi detalii

Save tons on design and development

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat nulla pariatur.

  • Fully Responsive
  • Modular Components
  • Multiple Layouts
  • Suits Your Styles
home05
Intruducing the new jumpstart brand

Duis aute irure dolor in reprehenderit fugiat nulla pariatur.

Read Story
Design
August 6, 2020
×